Mire jó az épület fólia?

Az üvegen keresztül áthatoló nemkívánatos elektromágneses hullámzást szűri ki az üveg fólia, ezzel komfortosabbá teszi az épületen belüli tartózkodást, kiegyenlíti az épületben található hideg és meleg pontokat, energiát takarít meg a légkondicionálás alacsonyabb szintű üzemeltetése által és ezzel védi tárgyainkat a fakulástól. Szakértőink segítenek az Ön üvegezési rendszeréhez leginkább illeszkedő termék kiválasztásában, hogy az minél inkább az Ön igényeinek feleljen meg.

 

Energia megtakarítás

A besugárzott energia fele-fele arányban érkezik a látható fény és az infravörös tartományban.
Ezek hatékony szűrésével rengeteg energia takarítható meg, mivel a belső hő felhalmozódás közel fele az üvegeken keresztül kerül be.
Az üvegfóliázás gyorsan megtérülő beruházás, melynek segítségével a környezet széndioxid terhelését is csökkentjük.

 

 

Fényegyensúly

A vakító fény sokszor olvashatatlanná teszi a számítógép, vagy egyéb munkagépek kijelzőit, melyek hatására szemünket többször meg kell erőltetnünk. A látható fény szűrésével az olvashatóság lényegesen javul. Sokszor igény továbbá a belátás gátlása, melyre többszintű megoldásokat tudunk fóliával biztosítani.

 

 

Hő védelem

Az infravörös sugárzás és a látható fény szűrésével az üvegfólia hatékonyan véd a besugárzott hő ellen, megszüntetve az ablakokon átsugárzott égető érzést ezzel fokozva otthonunk vagy munkahelyünk komfortját. A bel térben levő sugárzott felületek sem melegszenek fel, ha hő védő üvegfóliát telepítettek az ablakainkra.

 

 

UV védelem

Az üvegfólia az egyik leghatékonyabb UV szűrő megoldás, akár a káros UV sugarak 99%-át képes kiszűrni.
Az UV sugárzás komoly veszélyeket hordoz, tartós UV sugárzásnak történő kitettség, hosszabb távon akár bőrrák kialakulásához is vezethet. Szemünk UV védelme is fontos, hiszen a retina hártya is károsodhat ezzel növelve a különféle szemproblémák kialakulását.